Derya Baykal, Deryanın Dünyası Örgü Modelleri, Lif Örnekleri, Dantel Oya

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara

Fiyonklu, Tokalı ve Bağacıklı Son Moda Ayakkabı Modelleri

Açık mavi burnu açık topuğu puantiyeli ve yanında üç pembe fiyongu bulunan bu şeker ayakkabı bayanların dikkatini çekecektir
Bayanların tek gözdesi ayakkabıdır ve kıyafetlerinden çok ayakkabıya dikkat ederler. Önceleri çanta ile ayakkabı uyumu aranırdı, artık o uyum aranmıyor. Ayakkabı farklı çanta farklı kıyafet apayrı olsa da belki de bir tarz yakalamışsınızdır. Sade topuklu ayakkabılardan sıkılan hanımlar için fiyonklu topuklu ayakkabılar, bağacıklı topuklu ayakkabılar veya da tokalı topuklu ayakkabıları öneririz. Saks mavisi süet fiyonklu bir ayakkabıyı hem gündüz hem gece rahatlıkla kullanabilirsiniz. Üstelik ona uygun bir çanta takmasanız da olur. siyah veya da elbisenizin renginden bir çanta alsanız da olur. Kurdele bağacıklı ayakkabılar biraz daha öğlen havası veriyor. İnce topuklu tokalı ayakkabılar deri bir mini elbisenin altına çok styling duracaktır.
Bej rengi deri önde bir penceresi olan kurdele bağacıklı topuklu ayakkabı modeli



Saks mavisi burnu açık üç fiyonklu süet topuklu ayakkabı modeli


Sedefli bir rengi olan arkası pembe ve topuğu ince demir olan tokalı topuklu ayakkabı modeli


Gece mavisi burnu açık üstü fırfırlı topuklu ayakkabı modeli

Saks mavisi yanında fiyonk ve iki halka bulunan süet topuklu ayakkabı modeli

Yavruağzı yanında renkli taş işlemeli fiyongu bulunan süet topuklu ayakkabı modeli

Toz pembe yanları fiyonklu topuklu ayakkabı modeli

Rugan şeker pembesi bağacıklı topuklu ayakkabı modeli

Siyah süet topuğu ve platformu pembe olan fiyonk detaylı topuklu ayakkabı modeli
Devamını Oku >> 0 yorum

Derya Baykal Örgü Patik Modelleri

Lacivert ve üzeri ayakkabıyı andıran üzerinden bant geçen yanında üç gül detayı olan Derya Baykal patik örnekleri modelleri
Hanımlar kış kapıda! Renk renk, desen desen bayan patikleri Derya Baykal patik modelleri sayfamızda. Hepsi birbirinden şık birbirinden şirin ve renkli. Üstü bantlı iki ayrı renkte olan trend patik modeli genç kızların yaşlarına uygun olacaktır. Üstü pullu patiklerin devri bitti, yerini bu çapraz bantlı veya gül motifli patikler devri aldı. Her rengin bir patikte toplanması gerçekten çok hoş. Hardal sarısı patik modeli Derya Baykal'ın örgü örneklerinden yalnızca bir tanesi. Turkuaz yeşili kalın havlu tipli patik ise gerçekten bir botu anımsatıyor ve görünümü bile o kadar sıcak ki. Beyaz ponponlu patik modeli ise küçükler için çok şirin olacaktır.
Bordo işlemeli üzeri turuncu çapraz bantlı Derya Baykal bayan patiği modelleri
Koyu lila üzeri çapraz bantlı olan bu trend bayan patiği bayanların ve genç kızların ilgisini çekecektir


Hardal sarısı kurdele ayrıntılı şık ve kalın bayan patiği Derya Baykal patik örnekleri modelleri

Turkuaz yeşili ve bileğe kadar saran bu kalın bayan patiği Derya Baykal örgülerinde


Gül kurusu ve beyaz karışımı havlu patiği andıran Derya Baykal şık patiklerinden

Beyaz ponponlu bileğe kadar saran bayan patiği modelleri

Yeşil ve beyaz işlemeli üzerinde pembe gülü olan şık bayan patiği modelleri Derya Baykal patiklerinden örnekleri

Nar çiçeği renkli üstü ayakkabıyı andıran düğmeli Derya Baykal örgü patikleri modelleri

Mor, yeşil, çiçek detaylı Derya Baykal örgü patiği modeli

Devamını Oku >> 0 yorum

Yeni Moda Kırmızı Bootie Modelleri

Kırmızı renklerin, kadın yaşamında önemli bir yeri vardır. Ayakkabılar'da, kadın giyim ve kuşam'da, kadın takı ve aksesuarlar'da. Kadın ayakkabı renklerine baktığımızda çoğunluğunu, kırmızı abiye ayakkabılar, kırmızı gece ayakkabı çeşitleri,günlük ayakkabı trendlerinde bile, kırmızı terlikler, kırmızı babetler, de çarpıcı tarzdaki modelleriyle adeta büyülebiliyor kadınlarımızı ve genç kızları. Yeni tarz dolgu topuklu kırmızı bootie'ler, yüksek topuklu kırmızı bootie çeşitleri rugan, nubuk, süet ve hakiki deri bayan ayakkabı örnekleri, çok sık karşınıza çıkacak bu sezonda. Yeni sezonun kırmızı bootie modelleri, dolgu topuklu kışlık bootieler, yüksek topuklu abiye bootie çeşitleri, az topuklu bayan ayakkabı ve bootie örnekleri, taşlı gece ayakkabıları, fiyonklu abiye ayakkabılar, moda ayakkabı koleksiyonu,son moda bayan ayakkabı renkleri ve modelleri ile bayanlar şıklığı yaşayacaklar 2013 yılında da.
Rugan kırmızı bootie, yüksek topuklu kırmızı rugan bootie bahar aylarının şıklığını tamamlayan bayan ayakkabı modası. En yeni model kırmızı rugan bayan ayakkabı koleksiyonu, burnu açık kırmızı bootie modeli-tasarımı-örneği. 
Burnu açık, dolgu topuklu kırmızı bootie modeli-örneği-tasarımı. Dolgu topuklu bayan ayakkabı kolleksiyonunda taşlı-zımbalı kırmızı bootie modası. 
Burnu açık , yüksek topuklu, kırmızı metal topuklu yazlık bootie modeli. Metal yüksek topuklu, yanlardan pencereli kırmızı bootie modeli-örneği-tasarımı.
Farklı tasarıma sahip kırmızı bootie modeli. Yeni moda bayan ayakkabı koleksiyonunda kırmızı platformlu bootie modelleri. Leoparastarlı-kırmızı nubuk bootie modeli 2013'ün en trend bayan ayakkabı çeşitleri. 
Sivri burunlu, hakiki deri bilekte kırmızı bootie tasarımı. Yeni model kırmızı deri, yüksek topuklu bilekte bootie tasarımı-örneği-resimleri-fiyatları. Kırmızı bootieler.  
Fiyonklu kırmızı-siyah bilekte bootie. Az topuklu siyah-kırmızı bilekte bootie modeli-örneği-tasarımı.
Yeni moda nubuk kırmızı bayan bootie modeli ile şıklığı yakalayın. 
Bayan kırmızı bootie modelleri, yeni model kırmızı bootie'ler. Düğmeli kırmızı nubuk bootie tasarımı, bu yılın son moda bayan ayakkabı örnekleri-modelleri-çeşitleri-resimleri.
Devamını Oku >> 0 yorum

Bere-Şapka-Atkı Modelleri-Örnekleri

Kışlık bayan örgü koleksiyonunda rengarenk bereler, örgü atkılar, örgü fularlar bu kış oldukça moda. Yeni sezon el örgüsü bere-şapka modelleri nako iplerle tığ örgüsünden işlenmiş ve iki şişle örülmüş bayan bereleri, kışlık kıyafetlerin tamamlayıcı birer aksesuarı dır. El örgüleri arasında yepyeni bere-şapka örnekleri rengarenk nako iplerle örülmüş, tek renk bereler ve şal modelleri de sadeliğin şık örgü çeşitleri arasında. Düz örnekli bere modelleri, düz örnekli şallar, fularla ve atkı modelleri iki şişle daha kolay ve çabuk örülebiliyor. Tığ örgüsünden şal örnekleri ve farklı modelleri örnekli modeller yapılmaktadır. Her ne zor örnekli bereler ve şapkalar örmek ve kullanmak isteyen bayanların tercihi, kolay örnekli şapka, bere, şal, atkı, eldiven, patik ve örgü fular örnekleri, yönünde oluyor nedense. Yepyeni örnekli bayan bere çeşitleri ve farklı model bere-şapka modelleri bu kış çok moda örgüler arasında yer alıyor. El örgüsü şapkalar-bereler ile kadınlar kış modasını yaratarak şıklığa imza atmanın heyecanını yaşayabilirler, örgü ören bayanlar ve örgü tutkunu genç kızlar bereler ve şapkalarla şıklığı yakalayabilirler. Şimdi, örgü atkılar- elörgüsü bereler ve şapka modelleri çok rağbet gören el örgüsü çeşitleri.
Tığ işi mavi bere, tığ işi mavi şal modeli.Örgü şalları, bereler ile aynı anda kullanarak takım yapabilirsiniz. Sonbahar ve kış mevsiminin örgü modası şal, bere, atkı, örgü eldivenler ve örgü fular örnekleri bu yılın en trend kadın örgüleri.
Tığ örgüsü kırmızı yeşil bere modeli.Dört ayrı renkten örülen motifli bere genç bayanların favorisi. Tığ ile işlenen renkli bere modeli ile bu kış çok sıcak geçecek. Yeni model örgü bereler, tığ işi bere, iki şişle örülen bere örnekleri-modelleri-yapılışı.
Örgü bayan bereleri kış günlerinin en şık aksesuarı. Yeni moda bol bereler  atkı ve şallar'la kombinlenip takım olarak da kullanıldığında şıklığı yakalamış olabilirsiniz.El örgüsü bere örnekleri düz modeller, dolgulu bere örnekleri ile rengarenk şal modelleri de örülebilir.
Örgü atkı-bere modelleri düz örnekli ve üç ayrı renkten örülmüş. Yeni sezon kışlık bayan örgüleri bereler, şal modelleri, atkı çeşitleri ile kış modasını yakalayabilirsiniz. Mavi-beyaz düz örnekli bere ve atkı modelleri ile sadeliği ve şıklığı yakalayın.
Bere modası, krem örgü bere süslemesinde renkli kumaşlardan inci boncuklarla çiçek motifleri ile şık bere modelleri, elde ederek kış modasını siz de yaratabilirsiniz. Çiçek süslemeli krem bere tasarımı, genç kızların modern bir tarz yaratmasına 
İki şişle örülmüş pudra rengi bere modeli. Pudra rengi örgü bere örneği düz model işlenmiş. Sade ve şık örgü bere örneği iki renk nako iplerle örülerek şık bere tasarımı bayanların en trend yeni örgü modası.
Lacivert örgü bere iki şişle örülmüş. Büzgülü örgü bere modeli yandan çiçek motifi ile şık bir model örülmüş. En yeni model lacivert bere tasarımı iki şişle işlenerek yılın moda bere modelini el edebilirsiniz.
Tığ ile işlenmiş kırmızı bere, kırmızı örgü atkı takımları ile kışlık örgüler çok moda. Bayan  örgü koleksiyonunda kışlık örgü çeşitleri bereler, atkılar, fularlar, şallar. En yeni model örgü bere çeşitlerinde tığ örgüsü ve iki şişle işlenmiş şal ve örgü bere örnekleri yapılışında nako ipler tercih edilmiş.
Kırmızı güllü, krem rengi örgü bere modeli-örneği. Gül motifli krem rengi bere modeli iki şişle işlenmiş model üzerine renkli  nako iplerle gül motifleri örülmüş. ve yeşil yapraklarla gerçek bir gül tasarımı işlenmiş.
Devamını Oku >> 0 yorum

Kategoriler

Blog Arşivi

Dantel Örgü modelleri