Derya Baykal, Deryanın Dünyası Örgü Modelleri, Lif Örnekleri, Dantel Oya

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara

Dantelli, Fırfırlı Yatak Örtüsü Modelleri

Yeni sezonun en trend dantel yatak örtüleri modelleri. Yatak odası dekorasyonlarında yatak örtülerinin önemli yeri vardır. Yatak odaları dekorasyon modellerinde renkler önemli yer tutar her zaman.
Yatak örtülerinde, de öyledir. Yatak odası dekoru,na en uygun yatak örtüleri, tercih edilir. Kırmızı dantel yatak örtüleri, genelde yeni evlenen gelinlerin tercihi olur. Ama kırmızı sevenlerin de vazgeçilmez renkleri yatak odalarında da her daim var olan renklerden dir.
Yeşil yatak örtüleri ve kalpli kırmızı dantel yatak örtüleri, sarı güllü yatak örtülerinde danteller ve tüller le süslenmiş modeller, bu senenin modası.
Beyaz dantelli yatak örtüleri, yatak odası dekorasyonlarında her daim şıklık katan modeller ve renkler dir. Gri renkli dantel yatak örtüleri ile muhteşem yatak odası dekorasyonu tamamlayabilirsiniz.


Beyaz kuğu gibi yatak örtüsü modelleri,
Beyaz renkleri sevenlerin tercihi, kuğu gibi beyaz dantelli yatak örtüsü modeli, olabilir. 2013 sezonunun yatak örtüsü modelleri fırfırlı kabarık dantel yatak örtüsü modelleri.

Dantel detaylı, kırmızı fırfırlı yatak örtüsü modelleri.
Yeni model fırfırlı kırmızı dantel yatak örtüsü modelleri, ile muhteşem yatak odası dekorasyonu tamamlayabilirsiniz. Yatak odalarının şıklığı ve zarafeti dantel yatak örtüleri ile katmerlenebilir.

Sarı güller le toplanmış beyaz tüllerin. tıpkı bir gelin gibi sarı yatak örtüsü modeli.
Dantellerle süslenmiş sarı yatak örtüsü modeli, yatak odası dekorasyonunda şıklık yaratan modellerden en güzeli. Yeni model süslü dantelli yatak örtüleri, etrafına tüller le bir gelin gibi süslenmiş sanki. .

Aşkların ve romantik anların yaşandığı yatak odalarının aksesuarı kırmızı kalpli dantel yatak örtüsü.
Kalpli kırmızı dantel yatak örtüsü modelleri çeyizlik ve yatak odalarının zarafeti. Yeni moda kalpli kırmızı yatak örtüsü modeli, çok şık ve zarif bir  tasarım.

Dantel detaylı sarı yatak örtüsü modeli.
Yeni sezon dantelli yatak örtüleri yatak odalarının şıklığını tamamlayan aksesuarlar. En şık yatak örtüleri için dantellerle tasarlanmış renkli tüller ve satenler süslenerek muhteşem yatak örtüleri elde edebilirsiniz.

Dantel tasarımlı gri yatak örtüsü modeli.
Fırfırlı gri tüller ile tasarlanmış dantel detaylı yatak örtüsü modeli çeyiz sandıklarına ve yatak odalarına zarafet katacak en şık model. Yepyeni yatak örtüsü modelleri dantelli gri model, şık ve zarif tasarım.
Devamını Oku >> 0 yorum

Kategoriler

Blog Arşivi

Dantel Örgü modelleri