Derya Baykal, Deryanın Dünyası Örgü Modelleri, Lif Örnekleri, Dantel Oya

En Cok Okunanlar

Bu Blogda Ara

Yeni Moda Kırmızı Bootie Modelleri

Kırmızı renklerin, kadın yaşamında önemli bir yeri vardır. Ayakkabılar'da, kadın giyim ve kuşam'da, kadın takı ve aksesuarlar'da. Kadın ayakkabı renklerine baktığımızda çoğunluğunu, kırmızı abiye ayakkabılar, kırmızı gece ayakkabı çeşitleri,günlük ayakkabı trendlerinde bile, kırmızı terlikler, kırmızı babetler, de çarpıcı tarzdaki modelleriyle adeta büyülebiliyor kadınlarımızı ve genç kızları. Yeni tarz dolgu topuklu kırmızı bootie'ler, yüksek topuklu kırmızı bootie çeşitleri rugan, nubuk, süet ve hakiki deri bayan ayakkabı örnekleri, çok sık karşınıza çıkacak bu sezonda. Yeni sezonun kırmızı bootie modelleri, dolgu topuklu kışlık bootieler, yüksek topuklu abiye bootie çeşitleri, az topuklu bayan ayakkabı ve bootie örnekleri, taşlı gece ayakkabıları, fiyonklu abiye ayakkabılar, moda ayakkabı koleksiyonu,son moda bayan ayakkabı renkleri ve modelleri ile bayanlar şıklığı yaşayacaklar 2013 yılında da.
Rugan kırmızı bootie, yüksek topuklu kırmızı rugan bootie bahar aylarının şıklığını tamamlayan bayan ayakkabı modası. En yeni model kırmızı rugan bayan ayakkabı koleksiyonu, burnu açık kırmızı bootie modeli-tasarımı-örneği. 
Burnu açık, dolgu topuklu kırmızı bootie modeli-örneği-tasarımı. Dolgu topuklu bayan ayakkabı kolleksiyonunda taşlı-zımbalı kırmızı bootie modası. 
Burnu açık , yüksek topuklu, kırmızı metal topuklu yazlık bootie modeli. Metal yüksek topuklu, yanlardan pencereli kırmızı bootie modeli-örneği-tasarımı.
Farklı tasarıma sahip kırmızı bootie modeli. Yeni moda bayan ayakkabı koleksiyonunda kırmızı platformlu bootie modelleri. Leoparastarlı-kırmızı nubuk bootie modeli 2013'ün en trend bayan ayakkabı çeşitleri. 
Sivri burunlu, hakiki deri bilekte kırmızı bootie tasarımı. Yeni model kırmızı deri, yüksek topuklu bilekte bootie tasarımı-örneği-resimleri-fiyatları. Kırmızı bootieler.  
Fiyonklu kırmızı-siyah bilekte bootie. Az topuklu siyah-kırmızı bilekte bootie modeli-örneği-tasarımı.
Yeni moda nubuk kırmızı bayan bootie modeli ile şıklığı yakalayın. 
Bayan kırmızı bootie modelleri, yeni model kırmızı bootie'ler. Düğmeli kırmızı nubuk bootie tasarımı, bu yılın son moda bayan ayakkabı örnekleri-modelleri-çeşitleri-resimleri.

0 yorum:
Yorum Gönder

Kategoriler

Blog Arşivi

Dantel Örgü modelleri